Popis produktuKonopný tělový balzám CutisHelp
patentově chráněný extrahovaný konopný olej (10% hmotnosti náplně) s výraznými protizánětlivými, antibakteriálními, antioxidačními, výživovými a regeneračními schopnostmi.
Konopný tělový balzám CutisHelp - vhodný pro:
ekzém, atopický ekzém, lupénka (psoriasis vulgaris), akné (acne), seboroická dermatitida (seborrhoea), plenková dermatitida, citlivá a suchá kůže, solární dermatitida, kožní alergie, diabetická kůže (diabetes), unavená/stařecká kůže, strie (jako prevence), celulitida.
- kvalitní tělový balzám s obsahem oleje ze semen technického konopí byl speciálně vyvinut pro ošetření při kožních problémech jako nedílná součást úspěšné komplexní péče.
- výrazně zklidňuje a hydratuje suchou, citlivou a postiženou pokožku a dodává jí potřebnou výživu, vláčnost a hebkost.
- v rámci pravidelné péče napomáhá upravovat celkový stav pleti a posilovat její odolnost vůči vlivům vnějšího prostřed
- balzám se rychle vstřebává a přináší pokožce pocit okamžité úlevy, bezprostředně odstraňuje nepříjemné napětí pleti a zmírňuje svědění.
- přípravek podporuje i hojení drobných poranění a je prevencí proti popraskání elastických kožních vláken a vzniku strií (zvláště v těhotenství), příznivě působí na omezení vzniku tzv. pomerančové pleti a celulitidy (hromadění tukové tkáně v důsledku stárnutí podkožního vaziva)
Konopný tělový balzám CutisHelp
- lahvičku protřepat a balzám kdykoliv podle potřeby vetřít do kůže po těle i v obličeji, alespoň však dvakrát denně a nejlépe po koupeli s přísadou BALNEA.
- v případě kožních problémů je doporučena kombinace tohoto produktu s dalšími přípravky z řady zdravotní kosmetiky CutisHelp: uvedenou přísadou do koupele, mycí emulzí a mastí nebo krémem.
- používání tohoto produktu nemá žádná věková ani časová omezení; balzám je určen i pro malé děti, těhotné a kojící ženy.
- uchovejte při teplotě od 5 do 25°C, chraňte před přímým slunečním světlem
- vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže stejného produktu mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného oleje